A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПАМ’ЯТАЄМО ЗАХИСНИКА ОЛЕКСАНДРА КРЮЧКОВА

Дата: 14.04.2024 10:30
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

 

         14 квітня виповнилося б 24 роки нашому захиснику Олександру Крючкову. Він народився 14 квітня 2000 року у місті Вільнянську. Олександр навчався у Вільнянській гімназії «Світоч», після завершення якої здобував професійну освіту у Запорізькому професійному ліцеї.

       З 4 травня 2019 року був призваний на військову службу за контрактом Першим відділом Запорізького РТЦК та СП м.Запоріжжя. Проходив службу у військовій частині А3211 - у навчальному полку в структурі 184-го навчального центру НАСВ с.Старичі. Без роздуму та сумніву, відважно та без зволікань став на захист територіальної цілісності та державного суверенітету України.

     Гранатометник 1 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти військової частини А 1939, старший солдат Крючков Олександр Сергійович, проявивши стійкість та мужність під час виконання бойових завдань у складі підрозділу, загинув 16 травня 2023 року поблизу населеного пункту Стельмахівка Луганської області. Пам’ятаємо тебе, захиснику. Світла пам’ять!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь