Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання робочої групи щодо перейменування назв вулиць і провулків, що пов’язані з державою-агресором - Російською Федерацією 

Дата: 22.04.2024 15:32
Кількість переглядів: 201

 

Фото без опису

       22 квітня відбулося засідання робочої групи  з питання зміни назв вулиць і провулків у Вільнянській міській територіальній громаді. Представники вуличних комітетів були присутні на засіданні з пропозиціями від мешканців громади щодо перейменування вулиць, які були тиждень на обговоренні: Горького, Першотравнева, Воїнів Інтернаціоналістів та 12 квітня.
       Робоча група була зібрана вже в котрий раз з метою перейменування на території Вільнянської міської територіальної громади назв вулиць і провулків, що пов’язані з державою-агресором - Російською Федерацією. До неї увійшли: депутати, вчителі-історики шкіл громади, староста Новогупалівського старостинського округу, директор Вільнянського краєзнавчого музею та активні мешканці громади.
      Засідання робочої групи  пройшло в дискусійному форматі. Вулиця Горького перейменована на вулицю Михайла Грушевського, вулицю 12 квітня залишили без змін на вимогу громади, вулицю Воїнів Інтернаціоналістів на вулицю Незламних, вулицю Першотравневу на вулицю Травневу (на вимогу громади).  Повний перелік перейменованих вулиць та провулків буде оприлюднено на сайті після засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради та затвердженні на черговій сесії Вільнянської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь