A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сорок дев'ята (позачергова) сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 24.04.2024 11:11
Кількість переглядів: 49

Розпорядження міського голови від 24 квітня 2024 року № 83-р про скликання сорок дев’ятої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Порядок денний 49 (позачергової) сесії

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2023 №1 "Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік" (зі змінами та доповненнями)

Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку КНП "Вільнянська багатопрофільна лікарня" ВМР на 2024 рік, затвердженої рішенням міської ради від 23.11.2023 № 25

Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів міського бюджету на 2024 рік на території Вільнянської міської територіальної громади

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Подліянову І.В

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шалатовій Л.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Саєнку С.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пакулі O.A.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Філіпову Р.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Полякову В.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кузютіній Т.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Меркуловій A.B.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коньку С.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Скрипці С.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фисун Г.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бадалій JI.A.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дяченку В.В.»

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Данилюк Т.А. та гр. Маренковій A.A.

Про внесення змін до рішення міської ради від 06.10.2023 р. № 18 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь