A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Громада втрачає найкращих...

Дата: 24.04.2024 16:52
Кількість переглядів: 232

 

 

Фото без опису

 

    24 квітня провели в останню путь нашого молодого захисника - Дмитра Тімакова. Дмитро народився у місті Енергодарі, 15 серпня 1990 року, але родина переїхала до міста Вільнянська і Дмитро навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3.  
     Після закінчення 11 класів, вступив до вищого професійного училища № 27 у місті Запоріжжя за спеціальністю “Електрозварювальник”. Після здобуття середньої освіти, працював на  товаристві з обмеженою відповідальністю “Ритм” за спеціальністю. 
     Завжди був чемним та чуйним, приходив на допомогу, був єдиною опорою та помічником своїй матері Юлії Анатоліївні. Планував створити сім'ю, але не судилося.
    Під час мобілізації Дмитро був призваний першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Вільнянська Запорізької області 1 лютого 2024 року. 
        Дмитро гідно та з честю боронив кордони України, мужньо, виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 20 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Тоненьке Покровського району Донецької області.  
      Солдат Дмитро Тімаков був стрілцем-зенітником зенітного ракетного взводу 2 парашютно-десантного батальйону.
У Дмитра залишилася мама - Юлія Анатоліївна. Вільнянська міська рада висловлює щирі співчуття рідним, друзям та побратимам Дмитра Тімакова, які приїхали з ним попрощатися! 
      Дякуємо і вклоняємося до землі матері за виховання сина, спpавжнього патpіота і захисника Укpаїни, який віддав своє життя за pідну землю, за pідний дім, за pодину, за увесь укpаїнський наpод.   
       Спокійний, чемний, відповідальний, завжди готовий допомогти та підтримати, - так згадують про Дмитра однокласники та вчителі. Таким він назавжди залишиться в нашій пам’яті. Дмитро Тімаков був прикладом справжнього патріота, вірного сина України. Він віддав за мирне українське небо найдорожче – своє життя. Йому навіки 33…
       Вічний спокій та вічна пам'ять Тімакову Дмитру, вічна шана у серці кожного з нас! Твоє ім’я навіки вкарбоване в історію, обов’язково переможну історію нашої країни. Нехай світла пам’ять про Дмитра назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, друзів та бойових побратимів. Вічна слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь