A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Круглий стіл, присвячений програмам підтримки внутрішньо переміщених осіб

Дата: 25.04.2024 08:26
Кількість переглядів: 76

 

Фото без опису

 

24 квітня 2024 року у Вільнянському відділі Запорізької філії обласного центру зайнятості відбулася знакова подія – Круглий стіл, присвячений програмам підтримки внутрішньо переміщених осіб. Захід зібрав представників підрозділів соціального захисту територіальних громад, служби зайнятості та благодійних організацій.
Мета заходу – консолідація зусиль служби зайнятості з громадськими організаціями та благодійними фондами, які надають послуги з підтримки ВПО та сприяють їх інтеграції у суспільство, органами місцевого самоврядування та управлінням соціального захисту населення. Обговорення було спрямоване на напрацювання спільних дій, що сприятимуть працевлаштуванню ВПО та їх всебічній підтримці.
Учасники мали змогу дізнатися про різні послуги, які надає служба зайнятості, включаючи можливості працевлаштування, участі у суспільно корисних роботах, отриманні ваучера на навчання, а також про гранти для створення або розвитку власного бізнесу і компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО, а також компенсації роботодавцям за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю І та ІІ груп.
Особлива увага була приділена Програмі «Гроші за роботу» від БО «БФ «Карітас Запоріжжя», яка спрямована на підтримку ВПО у пошуках роботи та соціальній інтеграції.
Захід виявився плідним форумом для обміну ідеями та практиками, що допоможе покращити координацію зусиль всіх зацікавлених сторін у підтримці внутрішньо переміщених осіб у нашій області.
#Запоріжжя #ВПО #соціальназахист #КарітасУкраїна #співпраця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь