A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання  49 позачергової сесії Вільнянської міської ради

Дата: 25.04.2024 17:01
Кількість переглядів: 96

 

Фото без опису

 

       25 квітня відбулось пленарне засідання сорок дев’ятої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлені 18 питань.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу, були: про внесення змін та доповнень до бюджету Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік та про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів міського бюджету на 2024 рік на території Вільнянської міської територіальної громади.
        Депутатами було розглянуто та затверджено рішення щодо встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості  будівництва об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів міського бюджету на 2024 рік на території Вільнянської міської територіальної громади. Розмір кошторисної заробітної плати у будівництві об’єктів визначений у розмірі 13 707,89 гривен.
       Відповідно  рішення про внесення змін до бюджету Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік (зі змінами та доповненнями) внесено перерозподіл коштів, а саме: відповідно до Цільової програми розвитку фізичної культури і спорту у Вільнянській міській територіальній громаді на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.02.2022 №5, на забезпечення підготовки та участі спортсменів громади різних вікових груп у спортивних заходах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів відповідно до Меморандуму про співпрацю між територіальними громадами Запорізького району Запорізької області в рамках проведення Чемпіонату Запорізької області з футболу серед аматорських команд сезону 2024 року "Прем'єр Ліга", вирішено виділити кошти у сумі 35 тисяч гривен.
          Депутати розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на  сайті Вільнянської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь