Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем прикордонника!

Дата: 30.04.2024 08:22
Кількість переглядів: 90

 

Фото без опису

 

 

Шановні прикордонники - охоронці державних рубежів!

 

    Прийміть найсердечніші вітання з нагоди вашого професійного свята! Ви завжди були, є і будете на передовій захисту нашої країни, її незалежності та свободи. Ви – перші, хто боронить суверенітет і цілісність нашої держави та готові у будь-який час дати відсіч зовнішньому ворогу. 

     Сьогодні ви стоїте на захисті безпеки та миру не лише України, але й усієї Європи.

    Ваші приклади професіоналізму, витримки й сміливості, ваша стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим прикладом для підростаючих поколінь.

    У день професійного свята висловлюю глибоку вдячність землякам – як ветеранам прикордонної служби, так і всім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів.

     Вже не один рік розв’язаної росією війни чітко показують надзвичайну важливість надійної охорони державного кордону, і саме прикордонникам випало першими відчути підступність ворога. Проте Ви вистояли 2014 й вистоєте зараз, адже набуваючи досвіду Ви стали сильнішими. Але ціна тому – людські життя.

      Низько вклоняюся в пам’ять про загиблих, з якими Ви пліч-о-пліч боронили Україну. Ніколи не забудемо наших Героїв, які віддали за Україну найдорожче…ЖИТТЯ…

       Всім, хто виконує службово-бойові завдання із захисту державного кордону сьогодні, бажаю повернутися додому з миром і неушкодженими. У день професійного свята бажаю вам і вашим сім’ям мирного неба, міцного здоров’я, щастя та всіляких життєвих гараздів. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові!

Слава Україні!

Слава її прикордонникам!

Зі святом!

З повагою – голова громади Наталя Мусієнко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь