Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

ТІМАКОВ ДМИТРО ВАЛЕРІЙОВИЧ

Дата: 02.05.2024 10:40
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

(15.08.1990 - 20.04.2024)

         Тімаков Дмитро Валерійович  народився у місті Енергодарі, 15 серпня 1990 року, але родина переїхала до міста Вільнянська і Дмитро навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3.  

      Після закінчення 11 класів, вступив до вищого професійного училища № 27 у місті Запоріжжя за спеціальністю “Електрозварювальник”. Після здобуття середньої освіти, працював на  товаристві з обмеженою відповідальністю “Ритм” за спеціальністю.

       Завжди був чемним та чуйним, приходив на допомогу, був єдиною опорою та помічником своїй матері Юлії Анатоліївні. Планував створити сім'ю, але не судилося.

       Під час мобілізації Дмитро був призваний першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Вільнянська Запорізької області 1 лютого 2024 року.

       Дмитро гідно та з честю боронив кордони України, мужньо, виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 20 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Тоненьке Покровського району Донецької області.  

      Солдат Дмитро Тімаков був стрілцем-зенітником зенітного ракетного взводу 2 парашютно-десантного батальйону. У Дмитра залишилася мама - Юлія Анатоліївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора