Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Талановита молодь Вільнянської МТГ на фестивалі “Діти майбутнього”

Дата: 06.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 68

 

Фото без опису

 

       Попри війну життя в тилу має продовжуватися. Традиційно, саме в ці теплі весняні дні в області пройшов Всеукраїнський фестиваль “Діти майбутнього”. Найталановитіші, активні, спортивні, ерудовані діти, справжній цвіт нації, творча, спортивна та інтелектуальна еліта Вільнянської МТГ взяла участь у ньому! 
      Саме на фестивалі відбувся дебют ансамблю "Фієста" Вільнянської дитячої музичної школи на великій сцені - на багатожанровому  фестивалі "Діти майбутнього" з чудовим результатом - 1 місце❗️
       Анна Кононенко, учениця Вільняської дитячої музичної школи (викладач Світлана Билименко) зайняла 1 місце в конкурсі "Діти Майбутнього"!
      Марія Могільова, учениця дитячої музичної школи (викладач Світлана Билименко) зайняла 1 місце в конкурсі "Діти Майбутнього"!  
      Група вищого рівня Народного художнього колективу театр- студії БЕМС - лауреати 1 ПРЕМІЇ у Всеукраїнському фестивалі " Діти майбутнього". 
Група початкового рівня БЕМСу (7 років) мала фестивальний  дебют , відкривали фестиваль і отримали  заслужену перемогу -лауреати 1 премії!!!! Достойна зміна старшим групам! 
      Дякуємо батькам за всебічну підтримку такої нелегкої фестивальної діяльності  (по декілька разів на місяць). Дякуємо, що матеріально та морально супроводжували дітей.
       Дякуємо вихованцям та педагогам Вільнянської МТГ за досягнуті успіхи, бажаємо і надалі досягати нових висот, творчих злетів. Не зупинятися на досягнутому та позитивно дивитись у майбутнє. Бо саме Ви - гордість і честь України! Пишаємося дітьми нашої громади! Вітаємо Вас з перемогами! Діти, ви наше майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь