Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про уточнення персональних даних військовозобов’язаними в РТЦК та СП

Дата: 15.05.2024 08:49
Кількість переглядів: 219

 

 

Фото без опису

 

      Доводимо до відома, що з 18 травня 2024 року набирає чинності Закон України від 11.04.2024 № 3633-ІХ «Про внесення змін-до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (далі - Закон).
       Положення, запроваджені цим законом, спрямовані на удосконалення процедури проведення заходів мобілізації, військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, соціального захисту військово­службовців, а також висвітлені окремо питання проходження військової служби для покращення якості підбору особового складу під час доукомплектування бойових підрозділів для відсічі збройної агресії проти України.
         Беручи до уваги вищевикладене інформуємо, що громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом, тобто до 17 липня 2024 року, уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності) та інші персональні дані. Уточнити дані можна безпосередньо прибувши до ТЦК та СП.-за місцем перебування на військовому обліку чи за місцем фактичного проживання, а також звернувшись до ЦНАП, або скористатися електронним кабінетом.
          Крім того, однією з ключових змін, запроваджених Законом; є зниження призовного віку з 27 до 25 років. Це означає, що з 04 квітня 2024 року всі чоловіки, які досягли 25 років, стають військовозобов’язаними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь