Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 17.05.2024 15:36
Кількість переглядів: 96


Фото без опису

      17 травня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко. 
       Члени виконавчого комітету розглянули проєкти рішення міської ради «Про внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25.05.2023 р. №21 (зі змінами)» та «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2023 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік» (зі змінами та доповненнями)».
         Додаткові зміни до бюджету пов’язані з перенесенням видатків на забезпечення поїздки переможців фінальних ігр з волейболу серед юнаків проекту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» команди «Антилопи» Вільнянського ліцею «Успіх» на всеукраїнський етап у Києві.
           На засіданні виконавчого комітету розглянуто питання про негайне відібрання малолітніх  у матері у зв’язку з загрозою життю дітей.
            Всього члени виконавчого комітету розглянули 3 питання порядку денного. Засідання виконавчого комітету пройшло у діловому та конструктивному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь