Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Прощання з героєм!

Дата: 20.05.2024 08:37
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

    19 травня Вільнянська громада провела захиснка Олексія Легкоступа в останню путь, який  боронив кордони України та мужньо загинув 7 листопада 2023 року.
     7 листопада 2023 року солдат Олексій Ігорович Легкоступ під час ведення бойових дій зник безвісті у населеному пункті Кліщіївка Донецької області. У травні 2024 року тіло захисника було знайдено. 
       Легкоступ Олексій Ігорович народився 13 березня 1998 року народження у місті Вільнянську. Закінчив 11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Вчителі згадують, що Олексій був вихованим, спокійним та гарним учнем.
Після закінчення школи, пішов навчатися до Вільнянського професійного ліцею за спеціальністю «автослюсар». А вже закінчивши навчання у ліцеї, пішов служити до армії. 
         26 травня 2021 року був призваний на військову службу за контрактом першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, яку проходив у військовій частині А1302, в 9 механізованій роті 3 механізованого батальйону. Був в окупації під Херсоном.
       Життя Олексія обірвалося 7 листопада 2023 року у Донецькій області у населеному пункті Кліщіївка під час виконання військових обов’язків.
Він був гарною, життєрадісною людиною, яка будувала багато планів на майбутнє. Та не судилося... Олексій не встиг створити родину, відчути радість та повноту життя. Сина втратила  мати – Людмила Анатоліївна, брата - Володимир. 
        Мешканці громади утворили живий коридор для прощання з Легкоступом Олексієм. Колеги, рідні та близькі прийшли на молитовну панахиду по загиблому,  провести його в останній путь,  та віддати шану захиснику!
          Слова вдячності за захист Батьківщини, за виховання мужнього, сильного, українського воїна матері висловила міський голова Наталя Мусієнко.
       Герої живі, поки пам’ять про них жива… Найщиріші співчуття родині загиблого героя… Вічна пам’ять полеглому Герою України!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь