Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 51 сесії Вільнянської міської ради

Дата: 23.05.2024 15:52
Кількість переглядів: 136

 


Фото без опису

         23 травня  відбулось пленарне засідання п’ятдесят першої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 36 питань.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: про затвердження звіту про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за І квартал 2024 року; про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2023 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік» (зі змінами та доповненнями); про заснування щорічної премії кращим педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, інших установ та закладів освіти Вільнянської міської територіальної громади та затвердження положення про неї; про затвердження положення про персональні премії Вільнянської міської ради в галузі освіти для обдарованої та талановитої учнівської молоді Вільнянської міської територіальної громади та інші не менш важливі питання.
          Засідання було розпочато з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих з нагоди 23 травня Дня Героїв, яке встановлене на честь усіх українських воїнів, борців за волю України від минувших століть до сьогодення. 
         Розглянули та затвердили зміни до бюджету на 2024 рік. Кошти будуть спрямовані на придбання насосу для встановлення його на мережеву групу котельні №5 для ОВУЖКГ; на забезпечення участі у всеукраїнському етапі проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" команди-переможця обласного етапу з волейболу (юнаки) "Антилопи" ліцею "Успіх" Вільнянської міської ради.
         Представники органів місцевої влади розглянули звіти керівників комунальних підприємств, установ, закладів за 2023 рік та звіти голів постійних депутатських комісій.
       Також депутатами розглянуто ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання п’ятдесят першої сесії міської ради пройшло у діловому та конструктивному руслі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь