Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЛЕГКОСТУП ОЛЕКСІЙ ІГОРОВИЧ

Дата: 27.05.2024 10:13
Кількість переглядів: 99

 

Фото без опису

                                     (13.03.1998 - 07.11.2023)
       Легкоступ Олексій Ігорович народився 13 березня 1998 року народження у місті Вільнянську. Закінчив 11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Вчителі згадують, що Олексій був вихованим, спокійним та гарним учнем.
      Після закінчення школи, пішов навчатися до Вільнянського професійного ліцею за спеціальністю «автослюсар». А вже закінчивши навчання у ліцеї, пішов служити до армії. 
     26 травня 2021 року був призваний на військову службу за контрактом першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, яку проходив у військовій частині А1302, в 9 механізованій роті 3 механізованого батальйону. Був в окупації під Херсоном.

         7 листопада 2023 року солдат Олексій Ігорович Легкоступ під час ведення бойових дій зник безвісті у населеному пункті Кліщіївка Донецької області. У травні 2024 року тіло захисника було знайдено. 
         Життя Олексія обірвалося 7 листопада 2023 року у Донецькій області у населеному пункті Кліщіївка під час виконання військових обов’язків. У Олексія залишилась мати – Людмила Анатоліївна, брат Володимир. 
        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь