Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Святковий захід до Дня захисту дітей

Дата: 31.05.2024 14:20
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

До прийдешнього Дня захисту дітей, яке відзначається щороку 1 червня Центр дитячої та юнацької творчості підготував розважальну програму для діток громади.

Захід відбувся на території ліцею «Успіх». Спочатку маленькі школярі виконали невелику розминку та налаштувалися на веселощі, далі їм було запропоновано відвідати на вибір: гурток вмілих рученят – для найбільш творчих, імпровізований тату салон – для найбільш авантюрних, пограти в активні ігри з товариськими клоунами – для найбільш енергійних, а щоб не сумувати в черзі до бажаної розваги можна було взяти участь у руханці з танцями та співами.

Після відвідування всіх локацій наприкінці заходу на діток очікував приємний сюрприз. Разом з ведучою вони прикликали справжнього Пса Патрона! Станцювали та заспівали з ним пісню-заклик до прискорення перемоги нашої незламної України, наостанок маючи ще вдосталь часу для пам’ятного фото з українським талісманом.

Найголовніше, що жодна тривога не перервала цього чудового свята, тому малеча на годинку відволіклася від буденності, в якій ми зараз живемо, та створила ще один нехай маленький, але щасливий спогад з такого «непростого» дитинства.

Щиро дякуємо Центру дитячої та юнацької творчості за проявлену ініціативу – подарувати дітям радість! Адже вони – це наша надія, наше світле майбутнє!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь