Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЛОБАЧ ДАНИЛО ЄВГЕНІЙОВИЧ

Дата: 13.06.2024 14:28
Кількість переглядів: 56

 

Фото без опису

                        (16.05.1993-26.05.2024)
       Народився Любач Данило Євгенійович у місті Запоріжжя Запорізького району, 16 травня 1993 року. Потім родина переїхала у село Новомихайлівське, Вільнянського району, де Данило Лобач закінчив початкову школу та провів своє дитинство. 11 класів закінчував вже у запорізькій школі. Створив родину, у якій виховував чудову донечку Варвару.
          Проходив строкову службу в армії у 2012-2013 роках у Донецькій області. Данило надзвичайно любив свою країну, тому після служби в армії залишився її захищати, беручи участь в Антитерористичній операції на сході України. Майже 10 років на війні Лобач Данило боронив кордони України.
      Данило Євгенійович був призваний за мобілізацією першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прийнятий на військову службу 26 лютого 2022 року до військової частини А 1126 старшим навідником другої самохідної артилерійської батареї 1 самохідного артилерійського дивізіону. 
         Старший сержант Данило Лобач загинув 26 травня 2024 року, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність, поблизу населеного пункту Птиче  Покровського району Донецької області. 
        У Данила залишилася мама - Валентина Миколаївна, дружина - Марина, дочка - Варвара, а також сестра Єлизаветта. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь