Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Засідання 53 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради

Дата: 20.06.2024 16:33
Кількість переглядів: 120

 

Фото без опису

 

      20 червня відбулось пленарне засідання п’ятдесят третьої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлені 2 питання.  
        Депутатами було розглянуто та затверджено проєкт рішення про внесення змін до Програми підтримки Збройних Сил України, Державної Прикордонної служби України, Національної гвардії України, ТЦК та СП, правоохоронних органів, ДСНС та підрозділів територіальної оборони на 2024рік, затвердженої рішенням міської ради від 21.03.2024  №32 та про внесення змін до бюджету Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік (зі змінами та доповненнями), у якому внесено перерозподіл коштів. Кошти з місцевого бюджету будуть спрямовані  на виконання матеріально-технічного забезпечення мобілізаційної підготовки та заходів з мобілізації. А також для відзначення команд та учасників команд змагань обласного та всеукраїнського етапу проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з футзалу "Леви" Вільнянського ліцею "Світоч" Вільнянської міської ради та з волейболу "Антилопи" ліцею "Успіх" Вільнянської міської ради. 
          Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на  сайті Вільнянської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора