Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

📘📙Колекція україномовних книг для дітей та дорослих

Дата: 20.06.2024 17:03
Кількість переглядів: 90

 

Фото без опису

 

      19 червня 2024 року пересувний Центр української ідентичності працював у Вільнянській міській територіальній громаді в рамках Проєкту «САМЕ ТУТ: деокупація, відновлення, процвітання», що реалізує ГО «СВ-Платформа» в Запорізькій області за підтримки міжнародних донорів.
        Метою Проєкту є підтримка проукраїнської налаштованості на тимчасово окупованих територіях та у прифронтових громадах Запорізької області, зміцнення потенціалу регіональних організацій громадянського суспільства та волонтерських груп для діяльності в умовах війни, покращення спроможності органів влади, місцевого самоврядування мінімізувати виклики війни, а також їхньої готовності до деокупації та післявоєнного відновлення. 
        Відбулися зустрічі з активом Вільнянської громади, у ході яких представники ГО «СВ-Платформа» передали колекцію україномовних книг для дітей та дорослих для постійного користування до комунальної установи «Вільнянська централізована бібліотечна система» Вільнянської міської ради. Це сприятиме створенню дієвої системи підтримки української ідентичності, збереженню та посиленню згуртованості та співпраці між членами прифронтових громад Запорізької області
         На території Запорізької області проєктна діяльність здійснюється з грудня 2023  у восьми територіальних громадах, зокрема: Запорізька міська, Біленківська сільська, Вільнянська міська, Новомиколаївська селищна, Тернуватська селищна, Павлівська сільська, Михайло-Лукашівська сільська та Петро-Михайлівська сільська. Крокуємо разом до Перемоги з україномовною літературою, для розвитку майбутніх поколінь!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора