Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Представництво Данської Ради у справах біженців співпрацює з Вільнянською МТГ

Дата: 21.06.2024 10:38
Кількість переглядів: 119

 

Фото без опису

 

     Представництво Данської Ради у справах біженців в Україні є частиною глобальної організації, яка працює на благо внутрішньо переміщених осіб у більш ніж 30 країнах світу, людей з обмеженими можливостями. Головна мета організації – надати допомогу тим, хто страждає внаслідок війни, допомагаючи їм відновити нормальне життя.

      Організація фокусується на наданні непродовольчої допомоги, забезпеченні продовольчої безпеки та відновленні інфраструктури, щоб гарантувати, що внутрішньо переміщені особи мають доступ до основних потреб і ресурсів.

        20 червня представники Данської ради у справах біженців провели зустріч, де представили кейс-менеджмент своїх послуг. Внутрішньо переміщені особи та особи з обмеженими можливостями поспілкувалися особисто та були перенаправлені до юриста, психолога чи з інших питань до спеціалістів Данської ради. Також представники благодійної організації можуть надати технічні засоби для реабілітації/переміщення (палиці, милиці, ходуни, поручні).

      Зусилля Представництва спрямовані також на зниження рівня насильства та підтримку мирного вирішення конфліктів, що сприяє стабільності та безпеці в умовах, що швидко змінюються. Підтримуємо, допомагаємо та наближаємо Перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора