Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

У школах громади тривають випускні вечори

Дата: 21.06.2024 15:13
Кількість переглядів: 182

 

Фото без опису

 

       Традиційно, у червні, в закладах освіти Вільнянської міської територіальної громади відбуваються випуски. У цей незабутній день юнаки і дівчата назавжди прощаються зі школою, учителі – зі своїми вихованцями. Благословляють дітей на самостійну стежину життя схвильовані батьки. Вже третій рік поспіль випуски в школах нашої громади проходять в умовах війни, однак для випускників цей день залишиться хвилюючим та емоційним, вкарбується в пам’ять на все життя.
         Сьогодні, 21 червня 2024 року, міський голова Наталя Мусієнко завітала на випускний вечір у ліцей “Успіх”. Урочистості відбулися за участі Героїв України, адміністрації школи, вчителів, батьків та родичів випускників. 
Шкільне свято традиційно розпочалося з виконання національного гімну України. З привітальним словом до усіх присутніх звернулася Наталя Мусієнко. Вона привітала випускників закладу із закінченням ліцею, побажала кожному з них успіхів у подальшому навчанні, а також світлого мирного майбутнього. 
        На святі були присутні почесні гості - Герої України: Василь Воєчко, Богдан Магаляс та Анатолій Банацький. Під оплески присутніх, захисники та дирекція закладу вручили медалі відмінникам навчання, свідоцтва про освіту випускникам та грамоти батькам за гарне виховання чудових дітей. Зворушливі промови з вдячністю на адресу усім вчителям дарували випускники та їх батьки. 
         На завершення заходу випускники затанцювали свій останній шкільний  вальс. Батьки благословили випускників у щасливе майбутнє й вони пройшлися коридором з рушників, бо рушник - то оберіг , який символізує чистоту душі українського народу.
        Щира вдячність ЗСУ за мирне небо і надану можливість нашим дітям відзначити цю важливу в житті подію.
    Вільнянська міська територіальна громада пишається  своїми випускниками і благословляє їх у самостійне життя! З вірою у їх світле майбутнє під мирним небом України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора