Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Підтримка громади від ініціативної групи «Руки допомоги Україні» с. Вальдбьокельхайм

Дата: 04.07.2024 11:34
Кількість переглядів: 119

 

Фото без опису

Підтримка німців у ці страшні дні для Вільнянську

Шановна Наталю Олександрівно! 

      Новини з вашого міста Вільнянська просто жахливі. Багато поранених і загиблих, руйнування будинків та інфраструктури, а також невимовний жах, який триває. 
     Ми втратили дар мови, побачивши світлини, які дійшли до нас із вашого міста. Стільки руйнувань, стільки безмежних людських страждань і смертей... Це важко уявити через просторову віддаленість, але все це реальність. 
     Коли ми дізнаємося про загиблих, руйнування, то Ваші особисті страждання стають нам особливо близькими, шановна пані Мусієнко. Ми не можемо знайти слів для висловлення наших почуттів. Все це просто занадто велике і надто сумне для слів спільне горе. Але ми щиро співчуваємо Вам та людям у Вашому місті, за яких Ви несли і несете відповідальність. Світла та вічна пам'ять загиблим.
     Наші думки з Вами, з Вашою родиною, з невісткою та онуками, з Вашими близькими і з усіма, хто зараз страждає у Вашому місті. Дай Бог сили Вам підтримати один одного, подарувати розраду та надію в ці важкі дні, коли стільки людей постраждали, а смерть залишила болючу діру в серцях тих, хто лишився. 
      
Наші серця з Вами та всіма, хто постраждав від лихоліття війни. 


Гельмут Шмідт, очільник с. Вальдбьокельхайм 
Члени Ініціативної групи «Руки допомоги Україні»: 
Герман-Йозеф Шліхт, Урсула Енгельс-Шліхт, Бербель Карш, Маргрет Швед, Керстін Штумм, Марія Буюклі, Наталя Кравченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора