Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Чотири автівки з Німеччини передали громадам Запорізької області - Комишуваській, Гуляйпільській, Степногірській та Вільнянській

Дата: 08.07.2024 13:35
Кількість переглядів: 116

 

 

Фото без опису

✅ Чотири автівки з Німеччини передали громадам Запорізької області - Комишуваській, Гуляйпільській, Степногірській та Вільнянській. 

Ці громади з тих, що найбільше потерпають від ворожих обстрілів. Три з них - у безпосередній близькості до фронту. Є потреба у швидкій допомозі, доставці гуманітарних вантажів та евакуації.

Вільнянськ – наша біль. Рівно тиждень тому росіяни обстріляли місто, (https://t.me/ivan_fedorov_zp/8902) вбили 7 мешканців, в тому числі 3 дітей. Поранили понад 30 людей. Підтримуємо громаду всебічною допомогою.

Гуманітарні автівки отримали від наших німецьких партнерів - фонду GIZ. А посприяв цьому Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер. У квітні цього року він особисто відвідав прифронтове Запоріжжя і на власні очі побачив наслідки російської агресії. (https://t.me/ivan_fedorov_zp/6375)

🤝Дякую міжнародним партнерам, які розуміють виклики прифронтової області та  підтримують наших мешканців. Дякую керівникам громад, які стійко тримаються і беруть на себе відповідальність за людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора