Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Форум "Нові сенси і бачення розвитку громад Запорізького регіону, які постраждали від російської військової агресії"

Дата: 08.07.2024 15:18
Кількість переглядів: 148

 

Фото без опису

     Запорізька область готується до відбудови інфраструктури після деокупації регіону. Акцент – на відновленні об'єктів з урахуванням енергоефективності, збереженні кадрового потенціалу, створенні надійної енергетичної системи.

    Про це говорили 27 червня на регіональному форумі «Нові сенси і бачення розвитку громад Запорізького регіону, які постраждали від російської військової агресії», і в якому взяли участь міський голова Наталя Мусієнко разом з працівниками Вільнянської міської територіальної громади Ольгою Бєлою, Олександрою Тараненко, Світланою Басовою, Іриною Кондрашовою.   

     Організаторами заходу стали Запорізька обласна державна адміністрація та громадська організація «Центр якості місцевого самоврядування» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

     Форум став фінальним етапом для учасників, які закінчили навчання у тренінговій програмі з планування розвитку та управління відновлення громад Запорізького регіону.

     Представники 9 громад області  презентували свої проєкти відновлення територій та обмінялися досвідом і кращими практиками. Проект “Побудова інклюзивно-реабілітаційного центру з басейном” Вільнянської громади також був відібраний для презентації. Міжнародні партнери обіцяють і далі підтримувати Запорізьку область. Про це заявив Корі Джонстон, представник USAID в Україні. Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора