Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

ЦНАП як інструмент розвитку громади

Дата: 10.07.2024 10:51
Кількість переглядів: 179

 

Фото без опису

 

     Відділ центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Вільнянської міської ради почав свою роботу з червня 2021 року. Штатна чисельність відділу складає 7 одиниць (4 адміністратори, 3 державних реєстратора). Фактично на сьогодні працює 3 адміністратора і 1 державний реєстратор речових прав на нерухоме майно. Відділ надає послуги з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, з питань реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації. Перелік адміністративних послуг розширено новими послугами у сфері соціального захисту ветеранів. Ведеться робота по формуванню вхідного пакету документів, для подальшої передачі для опрацювання до Вільнянської  міської ради з таких питань: взяття на соціальний квартирний облік, присвоєння поштової адреси,  видача будівельного паспорту, надання дозволу на розміщення реклами, надання дозволу на видачу містобудівних умов і обмежень.
         Начальником відділу надається допомога громадянам в реєстрації повідомлень через застосунок «ДІЯ» про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, спричинених збройною агресією російської федерації, які самостійно з різних причин не можуть подати такі повідомлення. Така допомога надається, як громадянам Вільнянської ОТГ, так і громадянам з окупованих територій.      
       Систематично ведеться робота визначеними особами відділу по опрацюванню повідомлень про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, спричинених збройною агресією російської федерації в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна.
       З березня 2024 року ведеться робота щодо наповнення інтерактивної бази «Реєстр населення Запорізької області». З 18 травня 2024 року адміністраторами відділу проводиться робота щодо актуалізації даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів.
       Відділ ЦНАП розташовано в центрі міста з гарною транспортною розв’язкою. Саме приміщення оснащено пандусом для людей з обмеженими можливостями, дитячим куточком, комфортним місцем для очікування щодо надання відділом ЦНАП послуг. Планується встановлення на вході до відділу кнопки виклику адміністраторів для людей з обмеженими можливостями. Біля відділу є безкоштовна зупинка транспорту, яка передбачає і місця для інвалідів.
          Відділ ЦНАП надає адміністративні послуги у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно не лише мешканцям  Вільнянської МТГ, а й мешканцям інших громад, в яких відсутні державні реєстратори.
У Центрі реалізуються принципи одержання громадянами широкого спектру інформації, отримання кваліфікованих консультацій, надання необхідної послуги в одному місці, ввічливе ставлення до кожної людини, розуміння проблем відвідувачів та прагнення максимально швидко знайти рішення для їх вирішення.

Крок за кроком ми намагаємося будувати сучасний, європейський сервісний ЦНАП, орієнтований на потреби громадян.

Ми працюємо для вас і разом наближаємо нашу Перемогу!

‼️Для надання послуг та відповіді на ваші запитання, ви можете звернутися за телефоном: (06143) 4-09-28 або відвідати наш ЦНАП за адресою: місто Вільнянськ, вулиця Зачиняєва, 18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора