Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 11.07.2024 11:57
Кількість переглядів: 90

 

Фото без опису

 

     11 липня відбулось засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко, на якому розглянули 39 питань порядку денного.
       Члени виконкому розглянули проєкти рішень про звіт перед громадою поліцейськими офіцерами громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Запорізького РУП ГУНП в Запорізькій області, з яким доповідав Олексій Тітов - поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Запорізького РУП ГУНП в Запорізькій області;  про розгляд проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Програми «Про соціальну допомогу громадянам Вільнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки»; про розгляд проекту рішення міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2023 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік» та інші проєкти рішень. 
         На засіданні виконавчого комітету було заслухано звіт за І півріччя 2024 року поліцейських офіцерів Вільнянської громади (ПОГи). Нашу громаду обслуговують такі ПОГи: Олександр Нестеров, Олексій Тітов, Денис Северин. Поліцейські обслугували 81 виклик та розглянули 368 матеріалів, працювали у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, у сфері охорони та захисту прав дітей, у сфері громадської безпеки, у сфері безпеки дорожнього руху, у сфері дозвільної системи. Звіт поліцейських офіцерів громади буде викладено на сайті Вільнянської міської ради у розділі засідання виконавчого комітету разом з рішенням.
        Членами виконкому розглянуто рішення про внесення змін та доповнень «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік», розподілення перевиконання дохідної частини по загальному фонду міського бюджету станом на 1 липня 2024 року з метою виплат матеріальної допомоги сім’ям, постраждалим внаслідок збройної агресії російської федерації 29  червня та виділення коштів відповідно до Програми профілактики, діагностики та лікування рідкісних (орфанних) хвороб на 2024 рік та інші зміни до бюджету.
          Також членами виконкому були розглянуті питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, стосовно 11 дітей громади, захисту майнових прав дітей, вибуття дитини з дитячого будинку сімейного типу. Засідання виконавчого комітету пройшло у діловому та конструктивному порядку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора