Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Засідання  54 позачергової сесії Вільнянської міської ради

Дата: 16.07.2024 09:31
Кількість переглядів: 113

Фото без опису
 
     

 

     15 липня відбулось пленарне засідання п’ятдесят четвертої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлені 13 питань. Важливі питання, яким депутати приділили увагу, були: про внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25.05.2023 р. №21 (зі змінами); про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Вільнянської міської територіальної громади; про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2023 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік» (зі змінами та доповненнями) та інші не менш важливі питання.
        Депутатами було розглянуто та затверджено рішення про визнання повноважень депутата Вільнянської міської ради восьмого скликання Шеремета Олександра Володимировича від Запорізької обласної організації Партії Зелених України та введення його до складу постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціальної політики та праці Вільнянської міської ради восьмого скликання.
       Щодо питання про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Вільнянської міської територіальної громади депутати зазначили додати до земельних ділянок зв’язку ставку орендної плати 12% щодо використання земельних ділянок для мобільного зв’язку з 1 січня 2025 року.
       Відповідно  рішення про внесення змін до бюджету Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік (зі змінами та доповненнями) внесено перерозподіл коштів, а саме:  розподілення перевиконання дохідної частини по загальному фонду міського бюджету станом на 1 липня 2024 року з метою виплат матеріальної допомоги сім’ям, постраждалим внаслідок збройної агресії російської федерації 29  червня та виділення коштів відповідно до Програми профілактики, діагностики та лікування рідкісних (орфанних) хвороб на 2024 рік; у сфері освіти: виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту “Капітальний ремонт приміщення найпростішого укриття з влаштування санвузлів Вільнянського ліцею “Світоч” Вільнянської міської ради; співфінансування 10% до обласного бюджету на придбання двох шкільних автобусів для забезпечення безпечного регулярного підвезення здобувачів освіти та педагогічних працівників до закладів освіти та в зворотньому напрямку.          
         Депутати розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на  сайті Вільнянської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора