Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

ПОПРОЩАЛИСЯ З ГЕРОЄМ

Дата: 09.09.2024 09:32
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

 

 

       8 вересня у Новогупалівці попрощалися з нашим Героєм і земляком - старшим сержантом Плосконос Сергієм Івановичем.
       Слова не можуть передати сум і біль, які розривали душу кожного з нас.
        Він був символом мужності та незламної волі. Його відданість своїй країні була безмежною, а його героїчний вчинок завжди залишиться у нашій пам'яті Він -   борець за наше майбутнє та  нашу свободу. 
         Сергій не тільки був воїном, він був також прекрасним чоловіком, батьком, сином, братом сильним духом та ніжним серцем. Він завжди був поруч, готовий підтримати та допомогти у будь-якій ситуації.
         Сьогодні ми втратили не тільки героя, але і чоловіка для дружини та батька для  дитини.. Його  відсутність  залишить глибоку рану у наших серцях, але ми повинні пам'ятати, що його дух з нами назавжди.
          Вічна пам'ять Сергію, нашому Герою.
Родина дякує всім хто прийшов провести Сергія в останню путь.


До відома: Захищаючи Україну від російських агресорів, 03.09.2024 року під ракетного обстрілу балістичними ракетами Іскандер-М по в/ч А3990 у Полтаві, в якій розміщуються 179 ОНТЦ та Військовий коледж сержантського складу (ВІТІ) загинув наш земляк,наш герой- солдат Плосконос Сергій Іванович.
  Плосконос Сергій Іванович 10.06.1980 року народження Народився та виріс в с.Новогупалівка. У 1996 закінчив Новогупалівську  загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Вступив до Запорізького металургійного коледжу, після закінчення рік пропрацював, а потім був призваний на строкову службу, дослужився до старшого сержанта. В 2002 році  влаштувався в ливарний цех ПАО Запоріжсталь, де пропрацював 25 років.  Був відповідальним і сумлінним працівником і згодом став майстром, керував бригадою. Здобув звання ветерана праці. У 2013 році вступив на заочну форму навчання до Запорізької інженерної академії. Закінчив в 2016. Отримав диплом вищого ступення металургічного профілю. В червні 2024року  мобілізований до 157 Окремої піхотної бригади на посаду начальника радіозв'язку. З 13.08.2024 був направлений на підвищення спеціалізації по спеціальності радіозв'язку в м.Полтаву.  03.09.2024 року загинув. Залишились дружина та син, без його опіки.                                                                                                                      

 Вісник старости (Новогупалівка,Козаківське,Якимівське,Аграфенівка)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора