Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Відзначили державною нагородою загиблого захисника

Дата: 18.10.2024 10:18
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

         Важко підібрати слова під час вручення нагород посмертно. Жодні слова не можуть полегшити біль та горе рідних. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, указом Президента України від 17 червня 2024 року № 354 нагороджено орденом "За мужність" III ступеня військовослужбовця з Вільнянської міської територіальної громади - Дмитра Валерійовича Тімакова. Орден був вручений матері загиблого захисника Юлії Анатоліївні представником першого відділу Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  та міським головою Наталею Мусієнко.
         Загиблого захисника вшанували хвилиною мовчання. Також колектив Вільнянської міської ради на чолі з міським головою разом з мамою захисника поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку загиблого бійця на алеї Героїв.
        Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Тільки разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави!  Слава Україні! Слава Героям! Світла та вічна пам’ять Дмитру Тімакову!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора