Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Покладання квітів на могилу героя!

Покладання квітів на могилу героя!

Сьогодні майору поліції Дмитрієву Юрію виповнилося б 54 роки. Міський голова Мусієнко Н.О., разом з секретарем міської ради Шраменко С.І., поклали квіти на могилу героя, який загинув захищаючи Україну у зоні АТО влітку 2015 року.

12:27 21.07.2019

Меморіальна дошка майору поліції Дмитрієву Юрію

Меморіальна дошка майору поліції Дмитрієву Юрію

У Вільнянську 9 липня на райвідділу поліції була почесно відкрита Меморіальна дошка майору поліції Дмитрієву Юрію, який загинув захищаючи Україну у зоні АТО влітку 2015 року. Народився 1965 року в селі Плотава Алтайського краю. Проживав у місті Вільнянськ Запорізької області. Відпрацював в органах внутрішніх справ 16 років — у кримінальній міліції, справи дітей. Розпочинав оперуповноваженим, по тому став начальником відділення КМСД Вільнянського РВ ГУМВС, 2011 року вийшов на пенсію. Одним з перших став до лав добровольців з початком російсько-української війни. У червні 2014 року стає командиром взводу запорізького батальйону «Скіф», лютим 2015-го відряджений до полку «Дніпро-1». 22 липня 2015 року зазнав смертельного поранення снайпером терористів під час несення служби на передовій у селищі Піски Ясинуватського району. Лікарі боролися за його життя, проте Юрій помер вночі 31 липня в Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова. Без Юрія Дмитрієва лишились мама, дружина, син Владислав. Похований в місті Вільнянськ.

08:35 10.07.2019

Покладання квітів на могилу героя!

Покладання квітів на могилу героя!

Сьогодні Володимиру Капралову виповнилося б 38 років. Міський голова Мусієнко Н.О., разом з секретарем міської ради Шраменко С.І., поклали квіти на могилу героя, який загинув в зоні АТО два роки тому. Гранатометник 92-ї окремої механізованої бригади Володимир Капралов помер від чисельних осколкових поранень голови, тулуба та кінцівок, отриманих під час ворожого обстрілу позицій ЗСУ в районі міста Мар’їнка 12 березня 2017 року . Своїм тілом він закрив двох побратимів. Указом Президента України № 259/2017 від 02.09.2017 року, «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військогового обов’язку», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступені (посмертно).

11:04 08.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь