Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

18 серпня відбулася презентація нового терміналу Міжнародного аеропорту м. Запоріжжя

18 серпня відбулася презентація нового терміналу Міжнародного аеропорту м. Запоріжжя

18 серпня 2020 року  відбулася презентація нового терміналу Міжнародного аеропорту м. Запоріжжя. Запорізьким регіональним відділенням Асоціації міст України на цю подію було запрошено члена Асоціації - Вільнянського міського голову Наталю Мусієнко.  Учасники заходу ознайомилися з сучасним аеропортом  європейського рівня.  Термінал дуже гарний, оснащений  найсучаснішим обладнанням, як стосовно  авіаційної апаратури, так і для комфорту пасажирів. Є спеціальний ліфт для людей з обмеженими можливостями. Відновлена злітна смуга. А головне, вартість  авіаквитків  є досить доступною, подорожувати літаком  тепер стане економніше, ніж залізницею. Запорізький  Міжнародний аеропорт частково реконструйовано за бюджетні кошти, а значить і кошти вільнянців, які працюють на запорізьких  підприємствах та сплачують податки до бюджету міста Запоріжжя. Отже,  є і наш вклад в реконструкцію аеропорту.

15:26 19.08.2020

14 серпня мешканка нашого міста Єлизавета Романівна Сьоміна відзначає своє 90-річчя!

14 серпня мешканка нашого міста Єлизавета Романівна Сьоміна відзначає своє 90-річчя!

Сьогодні, 14 серпня, тендітна, чарівна жінка, мешканка нашого міста Єлизавета Романівна Сьоміна відзначає своє 90-річчя! З ювілеєм Єлизавету Романівну привітала і міський голова Наталя Мусієнко. Подякувала іменинниці за ту складну життєву дорогу, по якій пройшла гідно, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління.

14:14 14.08.2020

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Об’єкт «Будівництво нової трансформаторної підстанції та повітряних ліній для електропостачання житлових будинків та вуличного нічного освітлення по вул.Пушкіна у м. Вільнянськ Запорізької області».

14:30 12.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь