Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

КОНКУРС: КРАЩІ ІНІЦІАТИВИ ЖІНОК УКРАЇНИ ДЛЯ ДЕМОКРАТИЧНОГО РОЗВИТКУ МІСЦЕВИХ ГРОМАД

КОНКУРС: КРАЩІ ІНІЦІАТИВИ ЖІНОК УКРАЇНИ ДЛЯ ДЕМОКРАТИЧНОГО РОЗВИТКУ МІСЦЕВИХ ГРОМАД

Європейська асамблея жінок-депутатів у партнерстві з Представництвом Ради Європи в Україні, Асоціацією міст України та Всеукраїнським об’єднанням жінок-депутатів оголошують конкурс на кращі жіночі ініціативи в Україні, які стали вагомими для демократичного розвитку місцевих громад (міст, селищ, районів). МЕТА ПРОЕКТУ: підвищення мотивації жінок до активної діяльності в площині демократичних змін через популяризацію кращих реалізованих ініціатив із різних громад України. УЧАСНИКИ: жінки депутати, підприємці, науковці, громадські активісти, які зробили особистий вагомий внесок у розвиток своєї громади.

09:12 01.04.2019

Вшанування пам’яті Володимира Капралова,  який  загинув в зоні АТО два роки тому

Вшанування пам’яті Володимира Капралова,  який  загинув в зоні АТО два роки тому

Сьогодні,  міський голова Мусієнко Н.О., разом з  секретарем міської ради Шраменко С.І.,  вшанували пам’ять та поклали квіти на могилу Володимира Капралова,  який  загинув в зоні АТО два роки тому. Гранатометник 92-ї окремої механізованої бригади Володимир Капралов помер від чисельних осколкових поранень голови, тулуба та кінцівок, отриманих під час ворожого обстрілу позицій ЗСУ в районі міста Мар’їнка   12 березня 2017 року . Своїм тілом він закрив двох побратимів. Указом Президента України  № 259/2017 від 02.09.2017 року,  «за особисту мужність  і самовіддані дії, виявлені  у захисті  державного суверенітету  та територіальної цілісності України,  зразкове  виконання  військогового  обов’язку»,  нагороджений  орденом «За мужність» ІІІ ступеня  (посмертно).

22:56 31.03.2019

Зустріч-діалог "Захист і реалізація прав осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах"

Зустріч-діалог "Захист і реалізація прав осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах"

15 березня у Вільнянській міській раді відбулася зустріч-діалог "Захист і реалізація прав осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах". Участь в події взяли особи, які звільнились з місць позбавлення волі та родини, які перебувають у складних життєвих обставинах. Організаторами заходу виступили фахівці Благодійного фонду "Карітас Запоріжжя", які відгукнулися на запит громадської організації "Міжнародна місія "Відкриті двері", що опікується людьми, які вийшли з місць позбавлення волі. Під час заходу фахівці з Управління юстиції в Запорізькій області та фахівці фідії Служби пробації в Запорізькій області надали учасникам заходу інформацію, як проголосувати на президентських виборах - 2019, здійснивши своє виборче право та проконсультували, щодо отримання документів особи, які перебувають у конфлікті з законом. У свою чергу фахівці Благодійного фонду "Карітас Запоріжжя" презентували роботу організації, розповіли про види допомоги, які вона надає та можливості участі в різноманітних програмах.

09:25 21.03.2019

Заява  про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування місцевого рівня – містобудівної документації

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування місцевого рівня – містобудівної документації

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування місцевого рівня – містобудівної документації «Оновлення генерального плану міста Вільнянська та  виконання  плану  зонування території міста Вільнянська Вільнянського району Запорізької  області»

10:13 11.03.2019

90 літній ветеран праці із Вільнянська

90 літній ветеран праці із Вільнянська

Днями своє 90-річчя відсвяткувала ветеран праці Віра Андріївна Тарасенко, яка більше трьох десятеліть пропрацювала у вільнянській друкарні. У 20-х роках минулого століття батьки нашої героїні приїхали у вільнянський край з Полтавщіни в село Резедівка. Разом з чоловіком Пилипом Яковичем отримали власну квартиру та виростили двох синів Андрія та Євгена, має внуків і правнуків. Міська рада вітає ювіляршу зі святом та бажає добра, тепла і здоров'я!

09:55 28.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора