Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Новини

Дата: від до Скинути

Вільнянському ветерану виповнилося 90 років

Вільнянському ветерану виповнилося 90 років

22.07.2018 р.  ветерану  Великої  Вітчизняної  війни   Сажку  Петру  Денисовичу  виповнилося   90 років.   У  цей  день  з привітаннями  до  оселі  іменинника  завітали  міський голова  Наталя Мусієнко  та  секретар міської ради Світлана Шраменко.

09:10 30.07.2018

Вітання вільнянських полісменів зі святом

Вітання вільнянських полісменів зі святом

З 2018 року в Україні День Національної поліції зазначається 04 липня. Урочистий захід з цієї нагоди пройшло в Вільнянському районному будинку культури і дозвілля, де зі сцени поліцейських Вільнянського краю вітали представники районної та міської влади, працівники районного будинку культури, а також учасники самодіяльних колективів. Міський голова Наталія Мусієнко передала в дар від усього міської ради два чекових принтера і кращих працівників нагородила почесними грамотами. А настоятель Вільнянського православного храму рівноапостольного князя Володимира протоієрей В'ячеслав Гончаренко, вітаючи поліцейських з професійним святом, побажав їм, щоб небезпека якомога рідше зустрічалася їм на шляху, і подарував хрест, освячений в святих місцях.

09:22 09.07.2018

Пам'ять про Володимира Капралова

Пам'ять про Володимира Капралова

8 липня Володимиру Капралову виповнилося б 37 років. Міський голова Мусієнко Наталя Олександрівна разом із заступником Плахотею Віктором Григоровичем поклали квіти на могилу загиблого Героя.

08:46 09.07.2018

Регіональний фестиваль “Світ калинового узору” у Вільнянську

Регіональний фестиваль “Світ калинового узору” у Вільнянську

Комунальною установою «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради 23 червня 2018 року на площі Фестивальній в м. Вільнянську проведений ІI Регіональний фестиваль майстрів народного мистецтва «Світ калинового узору». Свято краси створили Вільнянцям народні майстри ужиткового мистецтва, які з радістю ділилися з глядачами своїми уміннями, працювала виставка продаж лікарських трав, майстер клас по гончарству провів майстер декоративно-прикладного мистецтва м. Запоріжжя Олег Павлік та багато іншого.

09:16 05.07.2018

Покладання вінків та квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Покладання вінків та квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22 червня міський голова Вільнянська Наталя Мусієнко прийняла участь у покладанні вінків та квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, свенародного вшанування загиблих синів і дочок українського народу. З метою гідного вшанування всіх учасників трагічних подій Другої світової війни проведено мітинг скорботи «Хай в душі палає пам’яті вогонь».

19:44 22.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора